top of page
kampen
MINI
MIDI
Expeditie maxi
kampen

HERFSTKAMP

Tijdens de herfstvakantie gaan de Avanco-kids op expeditie in de natuur. Er zijn de spannende Avanco activiteiten, survival skills & er is een dagtocht waarbij je één wordt met de natuur. Eten en pauzeren doen we in ons tipi-kamp.

Outdoor fun gegarandeerd!

IMG-20201110-WA0000_edited.jpg

EXPEDITIE MINI

OVER DE EXPEDITIE
Vanaf dit jaar zijn ook de avontuurlijke ravotters van harte welkom  in de herfstvakantie. Daarom  introduceren we met veel enthousiasme Expeditie Mini, hét avonturenkamp voor jouw jonge ontdekkingsreizigers.

OP DE PLANNING
Samen met een expert padvinder gaat jouw kind op een opwindende reis door de prachtige natuur van Avanco. Hier zullen ze de geheimen van het bos ontdekken terwijl ze zich onderdompelen in spannende en leerzame activiteiten. Denk aan het schilderen van een echte tipi tent bij het kamp, een herfstige oriëntatietocht, het verzamelen van hout voor een eigen kampvuur enzovoort! 

IMG_20201110_111956_edited.jpg

Herfstvakantie
maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag

Geboortejaar 2018 - 2019

€ 110

Expeditie mini
sportdag lager.jpeg

Herfstvakantie
maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag

Geboortejaar 2013 - 2017

€ 115

EXPEDITIE MIDI

OVER DE EXPEDITIE
We zetten e alles op alles voor een onvergetelijk avontuur met Expeditie Midi, hét herfstkamp voor ontdekkers en avonturiers tussen 7 en 11 jaar oud.

OP DE PLANNING

Samen met een doorgewinterde avonturier gaat jouw kind op een epische reis door de prachtige natuur van Avanco. Hier zullen ze de geheimen van het bos ontdekken terwijl ze zich onderdompelen in spannende en leerzame activiteiten. Denk aan het bouwen van een eigen kamp, een herfstige speurtocht, koken op zelfgemaakt vuur en nog véél meer.

Herfstvakantie
maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag

Geboortejaar 2009 - 2012

€ 120

EXPEDITIE MAXI

OVER DE EXPEDITIE

Expeditie Maxi is hét kamp voor wie echt alle survivalskills wil leren kennen. Tieners tussen de 11 en 14 jaar oud beleven een fantastisch avontuur op en rond het domein van Avanco. 

OP DE PLANNING

We gaan op ontdekkingsreis en leren allerlei coole vaardigheden in de buitenlucht. Verwacht het sjorren van een eigen kamp en tafel, een spannende herfstdropping onder begeleiding van de monitoren, verschillende manieren om een kampvuur te maken en nog veel meer opwindende ervaringen.

20200825_083245135_iOS.jpg
Expeditie midi
Expeditie Maxi
bottom of page