top of page

Een eigenzinnige kruisbestuiving van avonturensport, circus en spektakel schonk het leven aan Avanco Adventure & Events, een organisatie met een bijzonder DNA. Avanco is ...

Events

Avanco is gespecialiseerd in festiviteiten van formaat. Elk formaat. Of het nu gaat om een gezellig verjaardagsfeest voor 15 kinderen, een groots bedrijfsfeest voor 150 man of straatanimatie voor 1500 voorbijgangers, wij nemen uw fantasie serieus. Samen bespreken we uw wensen en geven we vorm aan het evenement waar u van droomt. Doordat we beschikken over een uitgebreid arsenaal aan eigen materiaal toveren we in een handomdraai de duffe fabriekshal om in een tropisch paradijs en verbouwen we het grijze stadsplein tot een sprookjesachtige burcht. Of we feesten simpelweg in een circustent op ons domein in Aalbeke.  Avanco is altijd het puntje van de stoel.

We hechten bijzonder veel belang aan onze logistieke en creatieve onafhankelijkheid. Doordat we blijven investeren in eigen materiaal, ons eigen domein en een eigen netwerk van creatieve artiesten en enthousiaste monitoren kunnen we korter (en beter) op de bal spelen dan wie ook. Laat uw evenement over aan ons en u kunt op uw twee oren slapen. Een evenement van Avanco is stouter dan uw stoutste dromen!

​Adventure

Iedereen is welkom bij Avanco voor avontuur op elk niveau, ludieke groepsactiviteiten en onversneden amusement.

Ontdek ons universum: een groene oase van vrijheid waar avonturiers van alle slag de natuurelementen kunnen trotseren. Leef je uit in activiteiten ter land, ter zee, in de lucht en onder de grond! Klik je vast en klauter doorheen het hoogteparcours, schouder het paintballgeweer of neem een plonsje in de vijver. Onze monitoren garanderen de veiligheid van de activiteiten én zorgen voor de sfeer. Voor het jonge geweld organiseren we tijdens de vakantie avonturenkampen en op woensdagnamiddag hangt er magie in de lucht tijdens de circusles.

Geen avontuurlijke inborst? Geen probleem! Wij zijn meer dan avontuur alleen. Beleef bij ons een verrassende teambuilding, een gevarieerde sportdag of een origineel familiefeest. We brengen onze activiteiten ook naar uw achtertuin, zo kan iedereen de prettig gestoorde vrijheid van Avanco ervaren.

VDB_6637.JPG

WIE ZIJN WE

bottom of page