top of page
kampen
kampen

KAMPEN

Geef je kinderen de kans om een week vol spanning, sensatie en spektakel te beleven op een van onze fantastische avonturenkampen!

We hebben verschillende kampen voor kids en tieners tussen 4 en 15 jaar oud, vol toffe activiteiten in de lucht, op het water aan het strand of in het bos.

Ontdek nu de kampen voor 2024

WEEK 8-6.jpg
Jongeren
Avonturiers
Ontdekkers
Ravotters

JONGEREN

Als tiener zie je de wereld op jouw eigen manier. Onze jongeren gaan creatief om met ons terrein en activiteiten. Door beperkingen en uitdagingen beleef je alles anders. De vijver zien vanop een flyboard is bijzonder spannend en ook onze nieuwe deep water solo boven de vijver zal jullie verbazen. Onze monitoren dagen jullie uit en creëren veilige omstandigheden om heel veel fun te hebben.

Wil je graag eens op Avanco blijven slapen? Check dan zeker ons Bivak kamp!

JONGEREN KAMP

AVONTURIERS

Onze avonturiers tasten hun grenzen af.De hoogtes worden groter, maar er blijven oplossingen voor wie zijn/haar eigen grenzen stelt. De vijver wordt een zee van uitdagingen en het bos een plaats vol verrassingen. Een avonturier kan vuur maken, een vlot bouwen, rijden met een quad en stelt zich open voor coole en uitdagende activiteiten.

AVONTURIERS KAMP

ONTDEKKERS

Als ontdekker wordt jouw kind al meer uitgedaagd. We verleggen onze grenzen en gaan klimmen, kruipen, klauteren, varen, springen op, in en over alles wat op onze weg komt. Met veilig klimmateriaal ontdekken we deze nieuwe wereld. Ervaren monitoren steunen en helpen ons hierbij.

Ontdekkers
RAVOTTERS KAMP

RAVOTTERS

Als ravotter zet jouw kind zijn / haar eerste avontuurlijk stappen in onze bossen, op ons strand en op onze open velden. Het domein zit vol geheimen en uitdagingen.  Dag na dag worden die prijsgegeven. Wie zijn de durvers om hand in hand met de monitor de geheimen te onthullen?

bottom of page