top of page

Bedrijven

Avanco is gespecialiseerd in festiviteiten van elk formaat. van teambuilding met 12 personen tot een bedrijfsevent tot 1000 personen, wij nemen uw fantasie serieus. Samen bespreken we uw wensen en geven we vorm aan het evenement waar u van droomt. Ontdek hieronder wat Avanco voor uw onderneming kan betekenen.

TEAMBUILDING

TEAMBUILDING

Een teambuilding is de beste manier om uw werknemers dichter tot elkaar te brengen buiten  de comfortzone van hun werkplek. Collega’s krijgen de kans om andere facetten van elkaar (en zichzelf) te leren kennen en dat is ongetwijfeld een zegen voor de werksfeer.


Avanco heeft voor elk wat wils. Zowel voor  wie op zoek is naar een dag vol avontuur of wie  het rustiger aan wil: plezier en een goede  ambiance is de hoofdzaak. Ontdek onze verrassende teambuilding formules of stel zelf uw dag samen. 

0C7FE106-31A3-486E-A096-1A6D915198B3.jpg

Avanco

Op locatie

Avanco-LR-125.jpg

FAMILY FUN DAY

Met de Family Fun Day van Avanco verwent u uw medewerkers en hun gezin. Een dag vol beleving waarbij men zelf kan kiezen tussen avontuur of ontspanning. Het is een actieve themadag waarbij collega’s elkaar op een heel andere manier leren kennen. Avanco ontvangt de gasten in stijl en zorgt voor thema-activiteiten en onversneden  entertainment voor alle gezinsleden!  Jong en oud beleven een zalige dag die tot in de puntjes verzorgd wordt.


Als werkgever haalt u zo de band aan met  uw werknemers, verhoogt u hun loyaliteit en leg je ze heerlijk zacht in de watten. 

Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Avanco

Op locatie

EVENT
OP MAAT

Wenst u een succesvol evenement te organiseren voor klanten, medewerkers of vrienden? Heeft u al een idee of weet u helemaal niet hoe hieraan te beginnen?
Ook
Samen bespreken we uw wensen en geven we vorm aan het evenement waar u van droomt. We beschikken over een uitgebreid arsenaal aan eigen materiaal en toveren in een handomdraai jouw favoriete locatie om tot een setting waar uw genodigden versteld van staan.

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat van uw wensen.

 

Alles is mogelijk!

Avanco event

Avanco

Op locatie

bottom of page