top of page

 

DE OPROEP VAN TOM WAES 

EN DAT EERSTE GESPREK

  • Instagram Aaron Vanneste

In januari 2019 kregen we deze mysterieuze oproep van Tom Waes op het scherm te zien;

5000 inschrijvingen waarvan slechts 1 op de 5 een telefoontje mocht verwachten. 

"Dag Aaron, de mensen van De Mensen hier (lacht). Wij vinden u een interessant profiel en zouden u graag uitnodigen om bij ons op gesprek te komen om elkaar eens verder te leren kennen."

Een bal die dus razendsnel aan het rollen ging. Van die 5000 mensen schoten er nog maar 300 over waarvan ik dus één was. Ik waande me dus naar het productiehuis De Mensen in Zaventem. Niet wetend waar ik me aan mocht verwachten, maar wel met de volle motivatie om elke mogelijke kans met beide armen te grijpen. 

Het gesprek in het productiehuis verliep heel vlot, daar voelde ik me meteen op mijn gemak. We hadden het over mijn bezigheden in het dagelijks leven, wat ik tot nu toe al allemaal had bereikt en hoe mijn kijk op de wereld er uit ziet. 

Op de terugweg (moet ik eerlijk toegeven) waren mijn twijfels, of het wel degelijk een serieus programma zou worden, weg.  De Mensen is een heel professioneel productiehuis en de keuze om Tom Waes te gebruiken als gezicht maakt dat het geen sensatie TV zal worden, maar keiharde realiteit. 

Deze zaken - Tom Waes, openbare omroep, programma met een achterliggend doel - was voor mij allemaal zeer positief om te horen. De trigger om er nog harder voor te vechten was sterker dan ooit!

Dan was het spannend afwachten. Vragen zoals: "Zouden ze nog steeds in mij geloven?" of "Ben ik wel de geschikte kandidaat waar ze naar op zoek zijn?" gingen door mijn hoofd. 

En toen.... jajaaaaa! Toen kwam dat verrassend telefoontje met de boodschap dat ik werd uitgenodigd op een fysieke test dag. Joehoe! (nee ik ben nog niet aan het lopen naar de vijand hoor :p)

Het verhaal KAMP WAES start voor mij, Aaron Vanneste, hier en nu. 

bottom of page