top of page

sportdag

Zweet parelt op je voorhoofd. De klasgenoten en juf  moedigen je aan: "Spring dan!". Een ogenblik en een zweefduik later bengel je aan de trapeze.

Ons groene domein in Aalbeke is de gedroomde plaats voor een sportdag of meerdaags avontuur. Ons terrein is volledig uitgerust om grote groepen te ontvangen en deze een bijzonder afwisselend programma te bieden. Samen met je klas maak je plezier tijdens deze onvergetelijke avontuurlijke dag.

sportdag
schoolreis middelbaar

sportdag
schoolreis
lager

sportdag
schoolreis
2e en 3e kleuter

SPORTDAG
MIDDELBAAR

Wie durft zonder vrees op het hoogteparcours of welk team bouwt het snelst een vlot? 

Een sportdag voor studenten van de middelbare school bestaat uit een gevarieerde mix van hoogte, water en avontuurlijke activiteiten. 

 

100 dagen gepland? Mail ons voor de mogelijkheden!

Sportdag middelbaar.png

€20/lln
€25/lln  met Gel Blasters
Paintball formule mogelijk vanaf 16 jaar!

Download de infofolder hier:

sportdag lager.jpeg

SPORTDAG
LAGER

Op Avanco sportdagen vol avontuur worden de leerlingen op een unieke manier aangezet tot beweging. Ook bij leerlingen van het lager onderwijs voorzien wij een mix van avontuur, sport & wateractiviteiten.
 

Download hiernaast de infofolder of vraag direct je sportdag aan.

€16/lln
€21/lln  met Gel Blasters

 

Download de infofolder hier:

Middelbaar
Lager

SPORTDAG
KLEUTER

Ontdek het verhaal van de Avancobouters!
 

Op Avanco leeft er al heel lang een kaboutervolk, de Avancobouters. Het zijn allemaal avontuurlijke kabouters die ervoor zorgen dat alles goed verloopt op het domein. Ze zorgen voor de activiteiten en spelen stiekem 's nachts op het domein. De avancobouters zouden graag meer activiteiten bijbouwen, maar hun schat is gestolen. Dus ze hebben geen goud meer om werk kabouters te betalen. Als jullie slagen in de activiteiten, dan kunnen jullie misschien het goud terugvinden.


Willen jullie ons helpen aub?

Sportdag kleuter.png

€15 / lln

ACTIVITEITEN

Avontuur op kindermaat

Kleuter
bottom of page