top of page

DE 7DE DAG VAN KW

  • Instagram Aaron Vanneste

Ik zit er nog altijd in! Ongelofelijk!

 

Ik voel wel de spanning van Stijn en Fly om mij echt op elke fout af te rekenen. Ze hadden moeite met mijn enthousiasme en snapten niet hoe alles bleef lukken.

 

De opdracht voor mij was “bereid het onderscheppen van Astrix voor”. Leuk voor de TV om dit natuurlijk weer in de kijker te zetten… Echter ben ik er volledig mee gestopt toen Stijn duidelijk maakte dat we nooit zo ver in de missie gingen geraken dus dat dit eigenlijk niet belangrijk was.

 

De missie dat Xander moest leiden hebben we echter wel helemaal moeten doen. Tijd tekort om in de aflevering uit te zenden dus hebben ze die volledig overgeslagen. Jammer want voor mij was dit echt het moment waar ik Xander volledig anders ben beginnen bekijken. Top hoe hij deze missie geleid heeft! 

 

Eenmaal opgepakt ging alles zeer snel. Die SF weet echt van aanpakken. We hadden echt geen moment om met elkaar te communiceren. Hier voel je echt hoe belangrijk de training bij de SF is. Op die momenten moet je perfect op elkaar kunnen inspelen en elkaar kunnen aanvoelen zonder te moeten communiceren om hier nog iets te kunnen doen. Hier hebben wij helemaal geen opleiding in gehad dus we konden hier en daar wel iets individueels proberen maar meer dan dit niet.

 

De ondervraging:

 

Hierover had ik al wel wat nagedacht. Na enkele zaken opgezocht te hebben kon ik meestal wel opmaken voor mijzelf hoe ik het best moest reageren. Leuk om te weten was natuurlijk ook dat het TV was. Ook al vergaten we dit snel. Elke keer we op de limiet zaten konden we daar natuurlijk wel aan denken. “ze gaan ons hier niet dood doen”.

 

Maar ze gingen echt wel ver. Op tv komt het hier nu echt eens zachter over dan het echt was. Nadat we deze aflevering hebben kunnen zien met de kandidaten hadden we allemaal de reactie van “oei, dit ziet er een stukje braver uit dan het was”.

 

De uitleg van De mensen en de VRT was hierover dat ze willen dat dit programma toegankelijk blijft voor kinderen. En dat het op die manier op het randje was. dit was natuurlijk zeer goed te begrijpen.

 

Verder verliep alles zoals uitgezonden tot om 3u snachts mijn micro defect was. Hierdoor konden ze geen enkel stuk van wat ik deed nog gebruiken omdat ze er geen klank bij hadden.

 

Mijn verwachtingen voor deze nacht waren ook zeer hoog. Ergens kon ik uit afleiden dat zo een ondervraging verschillende dagen duurt. Door tijdgebrek was het bij ons na 12u gedaan. Je zou dan kunnen denken “oh makkie” maar ze hebben dit gecompenseerd. In de normale opleiding beginnen ze maar met water te gieten gedurende de laatste 2u. Bij ons was dit constant. En vergis je niet. Ik kan echt goed tegen de koude en tegen koud water. Maar na al die vermoeidheid, uitputting, mentale tests, enzoverder was het vreselijk hard om dit tot een goed einde te brengen.

 

Maar opnieuw… Allemaal als een sterk team in ons bedje!

 

Op naar de volgende dag!

 

We zeiden nog tegen elkaar. “we zitten aan de helft” OEF! (niemand wist dat het nog maar een dag was…)

WhatsApp Image 2020-02-02 at 13.53.37.jp
WhatsApp Image 2020-02-02 at 13.53.38 (1
WhatsApp Image 2020-02-02 at 13.52.44.jp
bottom of page