top of page

Monitoren opleiding

Je bent jong, wild en je wilt wat? Je hebt zin in avontuur en zin voor verantwoordelijkheid? Je enthousiasme is grenzeloos, ambiance in de keet brengen is je tweede natuur? Schrijf je als de vliegende bliksem in voor de monitorencursus van Avanco Adventure!

Je maakt kennis met onze activiteiten en leert hoe je die moet beveiligen en begeleiden. De cursus focust op diverse essentiële technieken: klimbeveiliging, circus, sjorren,… en stoomt je klaar voor ons monitorenteam. Als monitor kom je terecht in een jonge en levendige ploeg die zowel avontuur op ons domein begeleidt als werkt op onze onnavolgbare evenementen.

De cursus staat open voor jongeren vanaf 15 jaar (ook voor degene die 15 jaar worden tijdens het jaar van de opleiding).

De inschrijvingen starten binnenkort. Wil je op de hoogte blijven over de monitoren opleiding? Stuur dan een mailtje naar avancokortrijk@gmail.com

Ervaren monitor op zoek naar een leuke werkplek?

Neem dan contact met ons op via avancokortrijk@gmail.com of stuur een whatsappje naar Laufeja op het nummer: +32 474 07 27 04

bottom of page