Kamp A Extreme

Het leven is te kort voor verveling. Steek die luie zetel in de fik en kom je uitleven tijdens ons meest avontuurlijke kamp ooit! Oké, dat van die zetel is figuurlijk bedoeld, maar hier leer je wel een écht kampvuur stoken. Dat is niet alles, het kamp staat garant voor avontuur en fun van het zuiverste water! Een week lang buitelen we van de ene knalactiviteit in de andere (lees: PAINTBALL! SURVIVAL! BLOB! ). Aan het begin van de vijfdaagse moet je ons beloven dat je zonder dwang terug naar huis gaat, want wie deze week heeft doorgemaakt wil hier nooit meer weg. Alle #yolo’s nog aan toe!

 

Meer avontuur? Kom op bivakkamp. Begin alvast te bibberen voor het nachtspel, strijk je smoking voor de casino-avond en spaar je spannendste verhalen voor aan het kampvuur.

Data

 Activiteiten gaan door van 9u tot 16u. 

Pasen week 2: 14-17 april 2020 (4 dagen)

Zomer week 2: 6-10 juli 2020

Zomer week 3: 13-17 juli 2020

Zomer week 8: 17-21 augustus 2020 (extern en intern)

Zomer week 9: 24-28 augustus 2020 (extern en intern)

 

​Opvang

Van 7u30 tot 9u en van 16u tot 17u30

Opvang voor heel de week kost 15 euro.

Kostprijs

130 voor een spetterend vijfdaags dagkamp (activiteiten, verzekering, monitoren en materiaal maar lunch niet inbegrepen).

€ 275 voor een spetterend vijfdaags slaapkamp (alles inbegrepen)

​​​

In de rugzak

 Dagkamp

  Reservekledij en schoenen

  Lunch

 Slaapkamp (intern)

   Slaapgerei: kussensloop, hoeslaken, slaapzak of donsdeken, pyjama, teddybeer

   Speelkledij (veel), reserveschoenen, zwemgerei, extra ondergoed

   De week voor het kamp ontvangen jullie een mail met verdere instructies

BELANGRIJK!

 

 • De aankomst op het terrein is in de Brumierstraat 2 te Aalbeke op de driehoeksweide. Er zullen enkele razend enthousiaste monitoren en een beachflag te zien zijn aan de oprit.  

 • Het kamp gaat van start om 9u en loopt op zijn einde om 16u, dit elke dag van maandag tot en met vrijdag (Er is voor wie het onmogelijk is om op deze uren te komen en voor wie hiervoor ingeschreven heeft wel opvang voorzien van 7u30 tot 17u30).

 • Over de middag blijven alle kinderen ter plekke eten waar ze hun eigen middagmaal kunnen opeten (picknick,...). Dit doen we allemaal samen.

 • Elke dag voorzien we tal van avontuurlijke activiteiten!

 • Voorzie op warme dagen zeker en vast voldoende eigen drinken!

 • Over de middag benutten de kinderen hun eigen middagmaal.

 • Tijdens de avonturensporten kunnen ze wel eens vuil worden (avonturenparcours, vlottentocht,...). Wij vragen hiervoor ook of het mogelijk is de eerste dag allemaal kleren mee te brengen die zeer vuil mogen worden (hebben we ze de eerste dag niet onmiddellijk nodig dan blijven die kleren toch hier voor de volgende dagen).  Bij deze kleren moeten zeker ook schoenen zitten. (minimum dit: schoenen, kousen, broek, onderbroek, t-shirt, trui, handdoek)

 • Voorzie alle kledij van een naam, zodat verloren spullen snel op z’n plaats terecht komen.

 • Op VRIJDAGMIDDAG zijn alle ouders, grootouders, vrienden en vriendinnen welkom om 15u30 voor een spetterend einde van het kamp.

 • Volgt u ons al op Facebook? Wekelijks posten we foto’s op onze facebookpagina en op onze website (www.avanco-adventure.com).

 • Routebeschrijving:

 

 

 

Je komt aan via de Kobbestraat. Op het einde van de Kobbestraat ga je naar links in de Brumierstraat. Na 200m heb je uw bestemming bereikt. Om Avanco te verlaten kan u via de Burgemeester Margostraat opnieuw richting Aalbeke centrum rijden.

 

Kort samengevat:

Opvang: 7u30-9u

Start: 9u

Einde: 16u

Opvang: 16u-17u30

Als middageten: Eigen middagmaal mee brengen.

 

Wij staan alvast te popelen om jullie een spetterende vijfdaagse te bezorgen!

 

Het Avanco-team

 

Ps: indien er nog onduidelijkheden zijn dan kunt u ons altijd een mailtje sturen naar avancokortrijk@gmail.com of avancodylan@gmail.com

 • Facebook Avanco Adventure
 • LinkedIn Avanco
 • Instagram Avanco