Bedrijfsevents

Avanco is gespecialiseerd in bedrijfsevenementen van elk formaat.


Samen bespreken we je wensen en geven we vorm aan het evenement waar jij van droomt. Doordat we beschikken over een uitgebreid arsenaal aan eigen materiaal toveren we in een handomdraai de duffe fabriekshal om in een tropisch paradijs en verbouwen we het grijze magazijn om tot een sprookjesachtige burcht.

Of we feesten simpelweg op een van de locaties op ons domein in Aalbeke. 

Alles is mogelijk!

 

Family Day

Een goede werksfeer is onontbeerlijk voor een gezond bedrijf want collega’s zie je soms vaker dan je eigen familie. Maar hoe zit het met de familie van je collega’s? Verwen uw werknemers met een Family Day van Avanco!


Een Family Day houdt het midden tussen een opendeurdag en een teambuilding:  het is een actieve themadag voor uw werknemers én hun gezin. Zo leren collega’s elkaar op een heel andere manier kennen. Avanco ontvangt de gasten in stijl en zorgt voor coole thema-activiteiten en onversneden  entertainment voor alle gezinsleden!  Jong en oud beleeft een zalige dag door ons tot  in de puntjes verzorgd.


Als bedrijf haalt u zo de band aan met  uw werknemers, verhoogt u hun loyaliteit en leg je ze heerlijk zacht in de watten. Omdat ze het  verdienen.  Voor minstens een dag wordt uw  bedrijf één grote familie.

We bespreken samen uw wensen. Daarna nemen wij de organisatie in handen en u kunt op uw twee oren slapen. Een Family Day is mogelijk bij ons, maar ook op verplaatsing! Wij zorgen voor een op maat gemaakte dag die stouter is dan uw stoutste dromen!

Winterhappening

Een ware Winter Wonderland metamorfose op eigen terrein, parkeerplaats of bij ons op het domein. Denk aan glühwein geserveerd vanuit houtgestookte ketels. Compleet met winters aangeklede strechtent, houten tonnen, vuurkorven, fonkelende lampjes, warme dekens en heaters. Dit winters décor zorgt voor een knus, gezellig buitenevenement. En... geen chique kledingvoorschriften, maar juist die gebreide foute kersttrui. Deze is niet alleen ontzettend grappig, maar ook lekker warm.

Een evenement op eigen terrein betekent automatisch ook een hoge opkomst van het personeel. Zorg dat je voorafgaand aan het event een 'verplichte' meeting hebt voor alle medewerkers. Bijvoorbeeld de presentatie van de jaarcijfers of de strategiebepaling voor komend jaar. Sluit dit officiële gedeelte winters af met een hapje en drankje. Gelijk ook handig voor de werkkostenregeling. Al nagedacht over het kerstpakket? Dan is dit event de perfecte gelegenheid om deze uit te delen én een hoge opkomst te garanderen. 

Het perfecte moment om een kerstpakket op een unieke en persoonlijke manier te overhandigen. Net even wat anders dan anders. Een kerstmarkt met verschillende kramen. Voldoende keus voor iedereen. Zo gaat iedereen tevreden met een zelf samengesteld pakket naar huis. Hoe leuk is dat?!

 

Benieuwd hoe zo’n Winter Wonderland  eruit zou kunnen zien?  Vraag dan snel uw gratis offerte aan of bel ons gerust op voor meer info.

Zomerhappening

Een ware Summer feeling op eigen terrein, parkeerplaats of bij ons op het domein. Wij beschikken over een leuke locatie met zandstrand, vijver.... Denk aan cocktails, strandslippers, zonnecrème, vuurkorven....  Dit zomers décor zorgt voor een ontspannen, gezellig buitenevenement. En... ook hier geen chique kledingvoorschriften, maar juist dat leuke kleedje of die comfortabel zittende short en

t-shirt.

Dit is dan ook het ideale event om het verlof in te gaan en de werknemers te bedanken voor hun inzet.

Uiteraard kunnen we dit uitbreiden met catering, gepersonaliseerd naar het bedrijf, activiteit indien gewenst, muziekband....

De mogelijkheden zijn oneindig en voor elk budget.

Benieuwd hoe zo’n Zomer Happening  eruit zou kunnen zien?  Vraag dan snel uw gratis offerte aan of bel ons gerust op voor meer info.

Uiteraard doen we ook alle andere events zoals opening, aantal jaar bestaan....

30 jarig bestaan Vanomobil op ons domein in Aalbeke

Event TVH voor alle buitendlandse werknemers

3 daags event voor alle werknemers van ACCENT

op ons domein in Aalbeke.

Beaulieu Discovery Day

Beaulieu Discovery Day II

25 jarig bestaan DARTA