Family Day

 

Een goede werksfeer is onontbeerlijk voor een gezond bedrijf want collega’s zie je soms vaker dan je eigen familie. Maar hoe zit het met de familie van je collega’s? Verwen uw werknemers met een Family Day van Avanco!


Een Family Day houdt het midden tussen een opendeurdag en een teambuilding:  het is een actieve themadag voor uw werknemers én hun gezin. Zo leren collega’s elkaar op een heel andere manier kennen. Avanco ontvangt de gasten in stijl en zorgt voor coole thema-activiteiten en onversneden  entertainment voor alle gezinsleden!  Jong en oud beleeft een zalige dag door ons tot  in de puntjes verzorgd.


Als bedrijf haalt u zo de band aan met  uw werknemers, verhoogt u hun loyaliteit en leg je ze heerlijk zacht in de watten. Omdat ze het  verdienen.  Voor minstens een dag wordt uw  bedrijf één grote familie.

We bespreken samen uw wensen. Daarna nemen wij de organisatie in handen en u kunt op uw twee oren slapen. Een Family Day is mogelijk bij ons, maar ook op verplaatsing! Wij zorgen voor een op maat gemaakte dag die stouter is dan uw stoutste dromen!

Interesse? Contacteer ons!

 

  • w-facebook
  • White YouTube Icon
  • White Pinterest Icon