top of page

Expeditie Flavour

Avanco & Coup De Feu slaan de handen in elkaar. We presenteren u een volledig nieuwe formule waarin een top activiteit wordt gecombineerd met een overheerlijke en interactieve kookworkshop. 

Ervaar de smaakvolle wereld van streetfood, ambachtelijke pizza's uit een authentieke oven of koken op open vuur tijdens deze teambuildingformules. Een perfecte combinatie voor een hele dag buitenplezier met jouw team. Begin de dag met een avontuurlijke activiteit en ontdek daarna samen met je groep de kunst van koken op vuur.

BULLSEYE PIZZA

Ook bij de Bullseye Pizza begin je de dag met enkele toffe schietproeven waarbij je de verschillende toppings voor later op de dag kunt winnen.

Na het winnen van de verschillende ingrediënten leer je als een echte pizzaiolo pizza's kneden, uitrollen, beleggen en bakken. 
 

15 - 25 personen
 

€76 p.p.*

STREETFOOD & SHOOT

Bij deze formule begin je de dag met een knallende tijdreis vol schietproeven met enkele authentieke wapens als een pijl & boog, blaaspijp, luchtdrukgeweer en kruisboog. Daarna creëer. Vervolgens krijg je een korte uiteenzetting over koken en grillen op open vuur. Waarna je enkele heerlijke streetfood gerechtjes leert maken.

15 - 25 personen
 

€79 p.p.*

Deze uitdaging legt je team het vuur aan de schenen in een opeenvolging aan uitdagende opdrachten met de brandende vlammen als middelpunt. Hou het vuur en de teamspirit brandend, want je zal het nodig hebben om de echte ervaring van 'outdoor cooking' te beleven. 
Samen met je team steek je de handen uit de mouwen om een maaltijd te bereiden met slechts deze voorwaarden: vuur én een gedreven team.

 

CAMPFIRE & GRILL
 

€89 p.p.*

15 - 25 personen
 

bottom of page